Nehoda zkomplikovala provoz u Dobřan. Motor auta začal hořet - FOTKY

07.11.2019 9:46

Provoz u Dobřan na Plzeňsku ve čtvrtek ráno zkomplikovala srážka dvou osobních aut a dodávky. Na místě museli zasahovat i hasiči. Příčiny nehody jsou v šetření policie.

3
32

Srážka hned tří aut zkomplikovala ve čtvrtek ráno provoz u Dobřan na Plzeňsku. Jedno z vozidel začalo po střetu dokonce hořet. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

"Mezi sjezdem z přivaděče na Dobřany a Dobřany došlo před osmou hodinou ráno k dopravní nehodě dvou osobních aut a dodávky. U jednoho z vozidel došlo po nárazu k zahoření v motorovém prostoru. Tento počínající požár byl účastníky nehody uhašen přenosným hasicím přístrojem. Hasiči po příjezdu provedli protipožární opatření a řídili provoz v místě kyvadlově. Dále zlikvidovali únik pohonných hmot na komunikaci," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

"Zhruba kilometr a půl od obce Dobřany jela dvě osobní vozidla, za nimi dodávka, která dle všeho nedodržela dostatečnou vzdálenost za vozidly a narazila do vozidla před sebou. Alkohol na místě byl vyloučen dechovou zkouškou," popsala průběh nehody mluvčí policie Ivana Jelínková.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24