QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody zaměstnaly složky IZS! V péči záchranky skončily i děti - FOTKY

30.09.2019 13:17     30.09.2019 13:49

Hned několik nehod zaměstnalo během chvíle složky IZS na silnicích v Plzeňském kraji. Zasahovat musela také záchranka, v její péči skončily i dvě děti.

6
63245

Složky IZS musely kolem poledne zasahovat u několika nehody. Zhruba v půl dvanácté se v Plzni bouralo v Podnikatelské ulici na Borských polích, kde se střetlo osobní auto s dodávkou. "Z místa události zdravotnická záchranná služba transportovala dvě děti mladší 15 let s lehkými zraněními do FN Plzeň na Lochotíně," řekla k zásahu mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Kolem poledne došlo k další nehodě, tentokrát na severním Plzeňsku u Všerub. Šlo o havárii osobního auta. "Vozidlo se nacházelo mimo komunikaci. Dvě zraněné osoby byly v péči zdravotnické záchranné služby. Při nehodě nedošlo k úniku pohonných hmot. Zajistili jsme vozidlo proti požáru," doplnil k další z nehod mluvčí hasičů Petr Poncar.

Okolo půl jedné pak vyjížděly záchranné složky k nehodě na hlavním tahu I/22 u obce Soustov. Opět se jednalo o havárii jednoho auta. "Ze tří cestujících byli dva zraněni a předáni zdravotnické záchranné službě. Provedli jsme protipožární opatření. Žádnou osobu jsme ale nemuseli vyprošťovat," dodal mluvčí krajských hasičů s tím, že hasiči na místě zároveň řídili dopravu.

Nehoda se následně musela řešit u obce Vráž. Osobní auto tam skončilo v příkopu. Havárie si vyžádala hned tři zraněné. "Zdravotnická záchranná služba z místa transportuje dva muže, ročník 1966 a 1993, s lehčími zraněními a ženu, ročník 1988, se středně těžkým zraněním do Klatovské nemocnice," přidaladalší zásah mluvčí krajské záchranky.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24