QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody zaměstnaly záchranku! Na Domažlicku se zranili tři lidé

23.03.2019 13:04     23.03.2019 17:15

Ani sobota se na silnicích v Plzeňském kraji neobešla bez nehod. Vyjíždět musely také složky integrovaného záchranného systému. Přinášíme podrobnosti!

1

Sobotní nehody zaměstnaly složky IZS. Vyjíždět musely na Domažlicko i na dálnici D5 na Tachovsko. V péči záchranky skončilo několik zraněných.

U Mířkova na Domažlicku se auto převrátilo přes střechu. Nehoda se stala na silnici směrem na Horšovský Týn. "Od dopravní nehody odvážíme tři muže, řidiče ve věku zhruba 40 let a dva zhruba 18leté muže s lehkými zraněními do Domažlické nemocnice. Nikdo z nich není přímo ohrožen na životě," komentovala zásah Andrea Divišová z krajské záchranky.

K další nehodě došlo na dálnici D5. U sjezdu na Svatou Kateřinu se střetlo osobní auto s motorkou. I v tomto případě došlo ke zranění. "Z místa nehody odvážíme posádkou RZP motorkáře ve věku zhruba 35 let s lehkým zraněním do FN Plzeň," doplnila Andrea Divišová.

Odpoledne musely záchranné složky zasahovat na jižním Plzeňsku. V obci Oplot vylétl motorkář ze silnice. "Muže, ročník 1975, převážíme pozemní cestou při vědomí do FN Plzeň. Pacient není přímo ohrožen na životě," řekla Andrea Divišová.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24