Nehody zaměstnávají složky IZS! Zasahovat musela také záchranka - FOTKY

17.07.2019 10:49

Složky integrovaného záchranného systému musely od středečního rána zashovat u několika nehod. Ve dvou případech došlo i ke zraněním. V Plané skončily v péči záchranky dvě děti.

1
12345

K nehodě v Plané na Tachovsku vyjížděly záchranné složky ve středu ráno. Zadní náraz osobního auta do nákladního si vyžádal i zranění.

"Kolem půl deváté došlo v Plané u Tesca k dopravní nehodě osobního automobilu a nákladního vozidla. Osobní vůz narazil do nákladního zezadu. Dvě nezletilé osoby si převzala zdravotnická záchranná služba," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

Hasiči následně odstraňovali na místě následky srážky. "Hasiči provedli protipožární opatření a zajištění místa události, dále zlikvidovali únik provozních kapalin," doplnil mluvčí krajských záchranářů. Přesné příčiny nehody jsou nadále v šetření policie.

Dopoledne pak zamířily složky IZS do Rokycan. "Po čtvrt na jedenáct v Rokycanech nedaleko bazénu havarovalo osobní vozidlo do příkopu a stromu. Dvě osoby si převzala a transportovala zdravotnická záchranná služba," uvedl k další z nehod Petr Poncar s tím, že hasiči na místě provedli protipožární opatření. Nehoda se obešla bez úniku provozních kapalin.

5

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24