QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody zkomplikovaly provoz v regionu! Zasahovala i záchranka - FOTO

10.01.2019 7:41     10.01.2019 9:41

Od čtvrtečního rána opět zkomplikovaly nehody provoz na řadě silnic v Plzeňském kraji. U nehody u Horní Břízy musela zasahovat i záchranka. Přinášíme podrobnosti!

1

Počasí dělá opět problémy na silnicích v regionu. Od čtvrtečního rána zasahovaly záchranné složky znovu u několika nehod. Hned na úvod musely vyjíždět na severní Plzeňsko.

Ke střetu dvou osobních aut došlo u Horní Břízy směrem na Třemošnou. "Žena, ročník 1990, a muž, ročník 1986, byli transportování se středně těžkým zraněním při vědomí do FN Plzeň," uvedl Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

Havárie nákladního auta pak částečně uzavřela silnici na Rokycansku. "Řidič, ročník 1964, jel ve směru jízdy od Březiny na Osek, dostal smyk, následně se nákladnímu vozidlu utrhl návěs, který skončil v poli. Doprava byla řízena kyvadlově. Dechová zkouška u řidiče byla negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Kroftová.

Na místě zasahovali také hasiči. "Hasiči poskytli předlékařskou pomoc a vyndali řidiče z kabiny bez hydraulického vyprošťovacího zařízení," doplnil mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Bouralo se i na dalších místech. U Kamnného Újezdu havarovalo osobní auto, stejně tak na hlavním tahu I/20 u Měcholup na Plzeňsku a střet dvou aut se odstraňoval také v Plzni v aleji Svobody.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24