QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Německý důchodce převezl prostitutku! Služby mu poskytla zadarmo

20.02.2019 16:31

Poměrně dost kuriózní případ museli řešit policisté na Domažlicku. 80letý německý důchodce se nechal uspokojit od prostitutky. Peněz se ale žena nedočkala a volala tak na pomoc policii.

Kontroly v Borském parku sílí.

Dost kuriózní případ se začal pro polici rozvíjet v úterý dopoledne, kdy na tísňovou linku zavolala žena s tím, že je v autě s cizincem a míří ke státní hranici. Muž ji prý nechtěl pustit z auta. Okamžitě se rozjela policejní akce. K hranicím mířily policejní hlídky i kriminálka.

"Na tržnici v obci Lísková se nacházela oznamovatelka, policistům známá pětatřicetiletá žena. Ta jim uvedla, že se u Domažlic domluvila s nějakým cizincem na orálním sexu, který poté proběhl v jeho autě. Žena požadovala částku 30 eur, ale osmdesátiletý cizinec zaplatit nechtěl. Oba se začali dohadovat, kdy žena muži uvedla, že vše oznámí na policii v Domažlicích. Muž souhlasil, ovšem s tím, že věc oznámí na policii v Německu a jel ke státní hranici," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Podle výpovědi se celou cestu dohadovali a prostituka údajně chtěla z auta vystoupit. Nakonec tedy německý senior zastavil na tržnici a žena tak vystoupila. Peněz se ovšem nedočkala ani za asistence policie. "Během jízdy nedošlo k žádnému vyhrožování, ani ublížení na zdraví. Jediná škoda, která ženě vznikla, je 30 eur, které jí cizinec nezaplatil za poskytnuté sexuální služby. Žena po policii dále nic nepožadovala a nic dalšího řešit nechtěla," uzavírá policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24