QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nepomuk bude mít vlastní "lázeňské" oplatky! Nebude chybět ani příchuť chilli

13.11.2018 8:01

Lázeňské nebo spíš poutní oplatky bude jako novinku nabízet město Nepomuk. K dostání budou ale také v infocentru a k mání budou už i na Adventním trhu.

oplatky

Vlastní "lázeňské" nebo-li poutní oplatky nabízí například Svatá Hora u Příbrami. Nově je bude zájemcům nabízet také Nepomuk. A bude na výběr hned z několika příchutí.

"Vyrábět je bude Charita Bílá Voda a vybrat si bude možné hned z několika příchutí – vanilka, skořice, lískové oříšky, čokoláda, ale i chilli. Oplatky budou k dostání celoročně v infocentru a ve Svatojánském muzeu. Koupit je budete moci, třeba jako součást mikulášské nadílky, i v rámci Adventního trhu v neděli 2. prosince," uvádí městskýá úřad v Nepomuku.

Adventní trhy, které budou spojené s rozsvícením stromu, proběhnou v Nepomuku v neděli 2. prosince. "Akce se těší velkému zájmu návštěvníků, jejich počet se dá odhadovat na stovky. Láká je pohodová atmosféra nedělního odpoledne na nepomuckém náměstí s tradičním trhem, občerstvením a bohatým doprovodným programem. Možnost setkat se s přáteli v předvánočním čase. I v letošním roce se do akce zapojilo volnočasové centrum Fénix a Nepomucké kuchařinky. Městské muzeum nabídne pohádku a workshop pro děti," láká na zahájení adventního období ve městě Šárka Boušová z městského úřadu.

FOTO: MÚ Nepomuk

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24