Nepovedený závěr roku. Hokejisté Škody Plzeň v posledním zápase prohráli

30.12.2020 18:32

Hokejistům Škody Plzeň se tentokrát nezadařilo a nenavázali tak na svoji předchozí výhru v Litvínově. Poslední zápas sezóny prohráli s Mateda Motor České Budějovice 3:4 v prodloužení. 

safe_image

Poslední utkání této sezóny bylo více než napínavé. Nejdříve se dostala do vedení Plzeň po brance Matěje Stříteského. Netrvalo dlouho a za domácí otevřel skóre Miroslav Forman, kterého o minutu později doplnil Zdeněk Doležal. Domácí začali velmi dobře i třetí třetinu, ovšem o několik minut později se dostali do vedení hosté. V 50. minutě snížil Petr Kodýtek a o minutu později bylo vyrovnáno po trefě Luboše Roba. Ještě před koncem základní hrací doby měl šanci Miroslav Forman, v té době však svůj druhý gól v utkání vstřelit neodkázal. Své zaváhání odčinil přesně minutu po začátku prodloužení, kdy zamířil přesně do šibenice a rozjásal domácí lavičku.

Plzeň tak prohrála 3:4 (0:00:2,1:0).

 

Úvodní sestavy:

Madeta Motor České Budějovice: Strmeň (Patera) – Slováček, Vydarený (A), Plášil, Pýcha (C), Lytvynov, Suchánek – Adamský, Venkrbec, Forman – Z. Doležal, D. Voženílek, Karabáček – Jonák, Toman, Christov – Gilbert, Prokeš, Michnáč.
HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Lang, Stříteský, Kvasnička, Vráblík, Houdek – Straka (A), Kodýtek, Gulaš (C) – Kantner, Suchý, Eberle – Stach, Kracík (A), Pour – Slanina, Rob, Malát.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24