QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nevíte, co dělat, když...Město spustilo nový informační web o koronaviru

05.11.2020 16:21

Plzeň spustila svůj oficiální informační web o koronaviru. Občanům v přehledné a intuitivní formě poskytuje základní informace, souhrn platných opatření, odkazy i praktické rady.

červen 2018 (1111)

Lidé často neví, jaká opatření platí nebo na koho se obrátit s dotazem.

Město Plzeň proto spustilo nový web https://koronavirus.plzen.eu/. Lidé se na něj dostanou i z oficiálních stránek webu města kliknutím na červený box v pravé spodní části strany, stejnou cestou se k webu připojí i ze stránek městských obvodů a Bezpečné Plzně.

„V posledních týdnech jsme cítili, že musíme občanům nabídnout k tématu koronaviru v Plzni přehlednější zdroj informací. Zásadně totiž narostl obsah a stále roste počet různých platných či upravovaných a aktualizovaných vládních opatření, odkazů a podobně, v nichž se člověk ztrácí. Potřebovali jsme řešení, jak Plzeňana nezahltit desítkami odkazů, ale naopak, jak mu hledání informací usnadnit,“ uvedl primátor města Plzně Martin Baxa.

Pokud nenajdete odpověď na Vaši otázku na covid stránkách města, můžete využít možnost poslat dotaz pomocí e-mailu koronavirus@plzen.eu.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24