QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Neznámý řidič naboural do zaparkovaného Audi. Policie hledá svědky

30.12.2021 9:39

Policie pátrá po neznámém řidiči, který v Domažlicích v ulici Benešova naboural do zaparkovaného vozu a bez jakéhokoliv oznámení ujel pryč.

Audi_foto PČR

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. 

K dopravní nehodě došlo v blíže nezjištěné době od 23 hodin dne 27. prosince do 16 hodin dne 29. prosince v Domažlicích v ulici Benešova před domem č. p. 292.

„Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo značky Audi A4, které na místě zaparkoval jeho majitel. Bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Škoda na vozidle Audi byla vyčíslena na 2 tisíce korun,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová. 

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

Audi_foto PČR_2

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24