Neznámý řidič srazil v Domažlicích chodkyni na přechodu a ujel pryč

15.12.2021 11:06

V Domažlicích srazil neznámý řidič v úterý 14. prosince ženu na přechodu a poté ujel pryč. Žena utrpěla zranění a byla převezena do nemocnice k ošetření. Policie pátrá po totožnosti řidiče.

Ulice v Domažlicích_foto PČR
Ulice v Domažlicích_foto PČRUlice v Domažlicích_foto PČR_2

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. 

K dopravní nehodě došlo v úterý 14. prosince v 16:40 hodin v Domažlicích na křižovatce ulic Komenského a Pivovarská. Neznámý řidič osobního automobilu červené barvy a nezjištěné registrační značky jedoucí světelnou křižovatkou z ulice Pivovarská při odbočování vpravo do ulice Komenského narazil na přechodu pro chodce do přecházející chodkyně.

„Žena přecházela na přechodu pro chodce v době, kdy na dvoubarevné soustavě se signály pro chodce svítilo zelené světlo. Utrpěla zranění a byla odvezena do nemocnice k ošetření. Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

 

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24