QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nezodpovědní řidiči komplikovali cestu hasičům k nehodě u Dobřan

01.08.2022 14:16

Hasiči z Dobřan spěchali ke včerejší vážné dopravní nehodě. Jedno z nabouraných aut hořelo, na místě několik zraněných…Cestu jim komplikovali nepozorní řidiči.

4OA u Dobřan_HZSPK (5)

K vážné dopravní nehodě došlo kolem jedné hodiny odpolední v neděli 31. července. Z místa bylo hlášeno 5 zraněných osob. Jedno z nabouraných aut hořelo. “V neděli 31. července v 12:53 hlášena dopravní nehoda 4 osobních automobilů na silnici č.27 začátek přivaděče z Přeštic do Plzně. Jedná se o nehodu s čelně-bočním nárazem a důsledkem nárazu jedno z vozidel začalo hořet. Na místě je celkem 11 osob z toho jsou 2 děti,” informoval bezprostředně po nehodě mluvčí hasičů Michal Holeček.

Cestu na místo nehody komplikovali hasičům nezodpovědní řidiči. „Při jízdě k dopravní nehodě s několika těžce zraněnými šlo opět o vteřiny. Vteřiny, které zachraňují životy,“ napsali Hasiči města Dobřany na svém Facebooku. „Bohužel, spoustu těchto vteřin nám sebrali nezodpovědní řidiči. I přes použití výstražných zařízení, majáků, troubení..Napřed při parkování v Tyršově ulici. Další řidič nám vjel před vozidlo na kruhovém objezdu a pro změnu další, který pořádně nekoukal, nám vjel doslova pod kola od Penny Marketu. A nakonec další dva řidiči zastavili přímo vedle sebe, a my tak samozřejmě nemohli projet,“ popsali hasiči strastiplnou cestu k dopravní nehodě.

„Prosíme, koukejte okolo sebe a zapojte při řízení trochu selského rozumu. Můžete tím pomoct zachránit lidský život,“ apelují hasiči z Dobřan.

Než se hasiči dostali k místu nehody, poskytovali první pomoc zraněným svědci incidentu. „Děkujeme svědkům nehody, kteří poskytovali první pomoc. Parádní práce,“ poděkovali hasiči svědkům nehody na svém Facebooku.

O dopravní nehodě jsme detailně informovali zde.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24