Noční nehoda v Dobřanech, opilý řidič narazil do domu - FOTKY

27.11.2021 9:00     27.11.2021 17:47

Krátce před půl dvanáctou v noci došlo v Dobřanech k dopravní nehodě jednoho vozidla. Po nárazu auta do zdi byly zraněny tři osoby, dvě zůstaly zaklíněné ve vozidle. Řidič byl opilý.

nehoda dobřany1
nehoda dobřany1nehoda dobřanynehoda dobřany2nehoda dobrany1nehoda dobrany

Nehoda se stala v Dobřanech v Sokolovské ulici. "Jednotka byla na místě první spolu s PČR. Zahájili jsme vyprošťování 2 zraněných zaklíněných osob, předlékařské ošetření, zajištění místa nehody, protipožární opatření, transport 3 zraněných do vozů Zdravotnické záchranné služby. Následně byl proveden úklid. Dále jsme spolupracovali s HZS Přeštice," uvedli k nehodě zasahující hasiči z Dobřan.

Mladý řidič byl značně opilý. Spolu s ním cestovali ve vozidle dva další muži. Všichni utrpěli zranění a skončili v nemocnici. Podle mluvčí záchranky utrpěli lehčí až středně-těžká zranění.

"Řidič (ročník 1994 )vozidla značky Seat Leon nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel mimo komunikaci a narazil do domu. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče s pozitivním výsledkem 1,7 promile. Druhá dechová zkouška nebyla provedena a byl nařízen odběr krve. Ve vozidle byli další dva muži (ročník 1996, 2000)," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

FOTO a zdroj: FCB Hasiči města Dobřany, PČR
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24