QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Čeká nás déšť, přeháňky i náledí

03.12.2018 7:03

Slunečné oblohy se v příštích dnech moc nedočkáme. Naopak budeme určitě potřebovat zase deštníky. Navíc teploty budou jak na houpačce, závěr týdne přinese ochlazení.

zima QAP-FOTO (27)

V pondělí bude zataženo až oblačno, počítat musíme s občasným deštěm a sem tam se objeví i mlhy. Nejvyšší denní teploty budou mezi 7 až 11 stupni.

Hodně podobné to bude i v úterý, kdy se k zatažené obloze opět přidá déšť nebo přeháňky. Od vyšších poloh budou srážky smíšené nebo sněhové. K večeru už bude od západu srážek i oblačnosti ubývat. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 8 až 4 stupně, nejvyšší denní budou mezi 6 až 10.

Ve středu bude zpočátku polojasno, vyskytnout se ale mohou ojediněle mrznoucí mlhy. V průběhu dne bude od západu přibývat oblačnosti a místy bude pršet. Ojediněle budou srážky mrznoucí a hrozit bude také náledí. V noci naměříme 0 až -4 stupně, přes den 1 až 5 stupňů.

Čtvrtek bude ve znamení převážně zatažené oblohy, zpočátku bude občas pršet nebo dojde na přeháňky. V noci naměříme 4 až 0, přes den 1 až 5 stupňů.

Také v pátek bude zataženo s občasným deštěm. Noční teploty budou mezi 6 až 2 stupni, odpolední mezi 6 až 10.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, zejména v závěru místy až polojasno. Zpočátku občas, postupně jen místy s deštěm nebo přeháňkami. Na horách a během období i ve středních polohách srážky sněhové. Nejnižší noční teploty 7 až 3 °C, postupně +1 až -3 °C. Nejvyšší denní teploty 4 až 8 °C, postupně 0 až 4 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24