QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Na víkend se mírně oteplí, deště se ale nezbavíme

14.11.2019 7:02

Žádné výrazné zlepšení nás ohledně počasí v příštích dnech nečeká. Podle nové předpovědi do 21. listopadu budeme potřebovat i dál deštníky. Mělo by se nicméně mírně oteplit.

FOTO_QAP_CZ (4)

Ve čtvrtek bude oblačno až polojasno, místy ale zataženo nízkou oblačností. Teploty se dostanou nejvýš mezi 1 až 5 stupňů.

V pátek nás čeká zataženo až oblačno, ojediněle se vyskytne slabý déšť nebo mrholení a mlhy. Místy by ale mohlo být i polojasno. večer pak přinese déšť. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 5 až 1 stupeň, nejvyšší denní se dostanou mezi 10 až 14.

Se zataženou oblohou a občasným deštěm musíme počítat také v sobotu a v neděli. Místy se objeví i mlhy. V noci naměříme kolem 3 stupňů, přes den kolem 9.

Ve stejném stylu bude i začátek příštího. Také v pondělí bude zataženo až oblačno, ojediněle se vysktne déšť nebo mrholení a mlhy. Noční teploty budou stále kolem 3 stupňů, denní pak mezi 7 až 11.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, ojediněle déšť nebo mrholení. Ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 9 až 4 °C, na západě kolem 2 °C. Nejvyšší denní teploty 5 až 10 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24