QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Po mrazivém počasí přijde na Vánoce oteplení

17.12.2018 7:02

Ještě v příštích dnech bude počasí v regionu ve znamení mrazivých teplot, pak ale dorazí oteplení. Postupně naměříme až 8 stupňů nad nulou. Čtěte novou přepdověď do 24. prosince.

zima QAP-FOTO (27)

V pondělí bude zataženo až oblačno. Ojediněle se objeví slabé sněžení. Večer bude místy sněžit a vyskytnout se mohou i mrznoucí srážky. Teploty budou odpoledne mezi -2 až +2 stupni.

Také úterý bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy, opět může slabě sněžit. Odpoledne a večer ale bud eoblačnosti částečně ubývat. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 0 až -4 stupně, nejvyšší denní se dostanou mezi 0 až +4 stupně. 

Ve středu nás čeká oblačno až polojasno, postupně místy zataženo nízkou oblačností nebo mrznoucí mlhy. Ojediněle slabé sněžení nebo mrholení, i mrznoucí. Večer pak bude od západu přibývat oblačnost.. V noci naměříme -1 až -5 stupňů, přes den -2 až +2.

Ve čtvrtek bude většinou zataženo. V Čechách se bude vyskytovat místy sněžení, v nižších polohách to budou srážky smíšené. Noční teploty spadnou mezi -1 až -5 stupňů, denní se vyšplhají mezi -2 až +2.

Pátek přinese většinou zataženou oblohu, místy sněžení a postupně od západu i déšť. V noci naměříme 0 až -4 stupně, přes den 0 až +4 stupně. 

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Většinou zataženo, občas déšť, ojediněle i mrznoucí srážky. Nejnižší noční teploty zpočátku +2 až -3 °C, postupně 6 až 1 °C,. Nejvyšší denní teploty 3 až 8 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24