Nová týdenní předpověď: Se slunečnou oblohou se na čas loučíme

04.04.2019 7:02

Slunečné počasí si v příštích dnech vezme pauzu. Podle nové týdenní předpovědi do 11. dubna nás čeká přibývání oblačnosti a dorazí i přeháňky...

FOTO_QAP_CZ (5)

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno, během dne místy až oblačno. Odpoledne a večer se mohou objevit i přeháňky nebo bouřky. Teploty budou až kolem 20 stupňů.

Pátek bude ve znamení zpočátku ještě polojasné oblohy, postuépně ale bude až oblačno nebo zataženo a počítat bychom měli s přeháňkami nebo občasným deštěm. V noci naměříme 10 až 6 stupňů, přes den 15 až 19.

Také sobota i neděle přinesou oblačnou až zataženou oblohu a vyskytnout se mohou přeháňky nebo déšť. Noční teploty budou kolem 6 stupňů, denní mezi 11 a 15.

V pondělí nás pak čeká oblačno, přechodně až polojasno, znovu se ale ojediněle objeví přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 6 až 2 stupně, nejvyšší denní se dostanou mezi 12 až 16.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Většinou oblačno a ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty 6 až 1 °C, při zmenšené oblačnosti až -1 °C. Nejvyšší denní teploty 10 až 15 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24