Nové nařízení. Do ambulance FN Plzeň pouze s respirátorem!

01.08.2022 15:30

Vzhledem k současnému výskytu onemocnění covid -19, a zároveň ke zvyšujícímu se počtu hospitalizovaných pacientů, vydává vedení FN nové nařízení.

1

„Všichni návštěvníci a pacienti, přicházející do ambulantních prostor FN Plzeň, jsou od středy 3. srpna povinni používat ochranu nosu a úst v podobě respirátoru typu FFP2 (FFP3) během celého pobytu ve FN Plzeň,“ uvedla Gabriela Levorová, mluvčí FN Plzeň.

Nově jsou též pravidla pro návštěvy hospitalizovaných pacientů:

  • Při návštěvách všech hospitalizovaných pacientů FN Plzeň žádáme o použití respirátoru typu FFP2 a dalších osobních ochranných prostředků dle pokynů ošetřujícího personálu.
  • Návštěva pacienta hospitalizovaného na JIP, pacienta lůžek LDN a klienta Pobytové sociální péče je možná pouze po předchozí domluvě s ošetřujícím personálem, za přítomnosti max. 2 osob, nepřesahující 30 minut délky trvání. Návštěvy na ostatních odděleních a klinikách jsou povoleny ve standardním režimu (všední dny 15:00-17:00;  sobota, neděle a svátky 14:00-16:00) nebo dle daného pracoviště.
  • Při návštěvě pacientů na všech odděleních a klinikách FN platí, že návštěvník nesmí být v izolaci kvůli infekci covid-19 ani po vědomém předchozím kontaktu s osobou s průkazem této infekce.

 

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24