QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Novoroční oslavy omezí provoz v Klatovech. Řidiče čekají v centru města uzavírky

30.12.2019 11:05

Oslavy příchodu nového roku odstartují na klatovském náměstí 1. ledna vpodvečer. Od 17 hodin se začnou postupně uzavírat vybrané ulice v okolí. Dojde i na omezení parkování.

JST11057

Novoroční program odstartuje na náměstí Míru v Klatovech v 17.30 hodin. Jeho součástí bude vystoupení zpěváka Václava Noida Bárty, videoprojekce k výročí města, novoroční přání starosty Rudolfa Salvetra a ohňostroj.

Kvůli bezpečnosti návštěvníků dojde k uzavírkám ulic v okolí náměstí. Mezi 17. a 19. hodinou musí řidiči počítat s uzavírkami na křižovatkách ulic Plánické a Jiráskovy, Pražské a Dobrovského, Víděňské a Podbranské a na náměstí Míru. Dojde také k uzavírce Randovy ulice od křižovatky s ulicí Čs. Legií až po křižovatku s ulicí Kpt. Jaroše a náměstím Míru, a to mezi 17.50 a 18.30. Pro pěší i veškerou dopravu bude dále ve stejném čase uzavřena ulice Kpt. Jaroše od křižovatky s Denisovou ulicí po křižovatku s náměstím Míru a Randovou ulicí.

Náhradní přístup pro pěší bude ulicemi Denisova a Balbínova, tedy od divadla okolo katakomb a doleva na náměstí nebo ulicemi Čs. Legií a Pražská.

V letošním roce bude opět odpaliště ohňostroje v prostoru levého dolního rohu klatovského náměstí před restaurací Tep.

Ve vyznačeném bezpečnostním okruhu bude zákaz shromažďování osob od 17.50 do 18.30 hodin.

Město na svém webu upozorňuje i na zákaz stání vozidel ve vyznačeném  prostoru  od 1 do 19 hodin.

FOTO: Jiří Strašek

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24