QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nudné podzimní večery v nouzovém stavu? Přinášíme tipy na jedinečné filmy!

26.10.2020 8:04

Tato nejistá doba nenabývá konce, a proto vám přinášíme tipy na filmy! Zpříjemněte si toto nemilé období filmy, které vám vženou slzy do očí, u kterých se pobavíte nebo vám bude běhat mráz po zádech. 

rfg

Jsme opět doma a mnozí z nás určitě neví, co už na stísněném prostoru dělat. Proto vám přinášíme několik tipů na filmy.

Prvním naším tipem je film Bird box nebo-li v českém znění V pasti. Tento film byl vydán roku 2018 na platformě Netflix a hned získal u diváku na oblibě. Uživatelé Googlu hodnotí tento film 87%. Jedná se sci-fi film s prvky hororu. V hlavní roli zazářila americká herečka Sandra Bullock. 

"Pět let potom, co strašlivá, nevídaná síla většinu lidí přiměla k sebevraždě, se jedna z přeživších se dvěma dětmi odhodlává k zoufalému pokusu o útěk do bezpečí," uvádí platforma Netflix. 

Nechte se stáhnout do příběhu a sami zjistěte, zda se hlavní postavě podaří děti dovést do bezpečí.

Dalším tipem je komediální drama Zelená kniha z roku 2018. O tomto filmu jste již mohli slyšet, neboť se jedná o oscarový snímek. Tento film vypráví pravdivý příběh o turné jazzového pianisty Dona Shirleyho a jeho šoféra a bodyguarda, který mu na cestě dělá vyhazovače, Tony Vallelonga. Příběh vás rozpláče a vzápětí se budete smát. Tento film vás nechá nakouknout do života Afroameričanů v 70. letech minulého století.

Podívejte se na tento silný příběh a zjistěte proč film dostal název Zelená kniha. 

Posledním naším tipem je film Podfukářky z roku 2019. Pokud chcete zhlédnout klasickou oddechovku, u které se zasmějete, tak tento film je správná volba. Hlavních rolí se bravurně zhostily americké herečky Anne Hathaway a Rebel Wilson. Tento snímek jde zprvu trošku proti mužům, ale, muži, nebojte se ničeho, na konci stejně vyhráváte. 

Nenechte si ujít tuto zaručenou komedii, protože kde je Rebel Wilson, tam je i veselo. 

FOTO: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24