QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Oblíbený Čokoládový festival zavítá opět do Olympie v Plzni

02.02.2020 7:36

Čokoládové delikatesy, cukrovinky, speciality, kulinářské přehlídky a více než 30 stánků s čokoládovými výrobky… V Olympii se chystá další velmi oblíbená akce - Čokoládový festival.

DSC_9259

Milovníci čokolády a sladkého by neměli o dalším víkendu chybět v plzeňské Olympii.

Čokoládový festival proběhne v plzeňském OC Olympia Plzeň v Černicích od pátku 7. do neděle 9. února. Ochutnáte speciality jako čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího.

Na místě bude více než 30 stánků, kde si můžete zakoupit čokoládové speciality. Budou se konat kulinářské přehlídky, na kterých šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty. Pro děti budou připravené dětské tvořivé dílničky, malování na obličej.

„Letos bude v Olympii více ochutnávek a také se uskuteční řada zajímavých soutěží. Jednou z nich je například Hra o poklad.  Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit, si může u vstupu za 30 Kč zakoupit zlatý čokoládový pohár. Každý pohár obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky a odměnou 5.000 Kč,“ uvádí organizátor Čokoládového festivalu Chris Delattre.

A tím program nekončí. Šéfkuchař Marek Váňa bude připravovat zajímavá jídla např. chilli noc Carne s čokoládou. „Pozvali jsme také jednoho z nejlepších českých „chocolatier“, Jakuba Vobořila, který předvede výrobu úžasných pralinek,“ uvedl dále organizátor.

 

Časový harmonogram:

Pátek 7. února / 13:00 – 19:00
Sobota 8. února / 10:00 – 19:00
Neděle 9. února / 10:00 – 17:00

Chcete se podívat, jak vypadal Čokoládový festival v loňském roce? Fotky a reportáž najdete zde.

FOTO: Čokoládový festival 2019 / QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24