QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Oblíbený Pivní běh v Plzni už se připravuje, registrace je spuštěna

27.02.2017 16:43

Pivní běh se v Plzni bude konat sice až v dubnu, závod se už ale chystá a registrace jsou spuštěny. Závod je stále oblíbenější, podle pořadatelů ho vyhledávají hlavně party kamarádů.

Pivní běh Plzeň (68)

Báječná atmosféra, pohodová trasa a méně či více piva, asi tak ve stručnosti vypadá plzeňský Pivní běh. Ten patří již k tradičním běžeckým jarním závodům, letos se bude konat potřetí. Trasa vede centrem města a jeho zvláštností je to, že každý závodník musí kromě běhu absolvovat i malé pivo na kontrolním stanovišti.

"Kontrolních stanovišť máme celkem 5, na každém musí závodník vypít jedno malé pivo. Letos trasa zůstává stejná tzn. od hospůdky U Pechtů v Plzni Doudlevcích se běží do centra do Štruncových sadů a zpět," vysvětlil za pořadatele Tomáš Sladký.

Běh se letos bude konat 8. dubna, registrovat už se můžete. "Registrace jsme již spustili na stránkách www.pivni-beh.cz. Letos máme ještě jednu novinku, a tou je měření časů pomocí čipů a profesionální časomíry. Stále oblíbenější je běh pro týmy. Mohou se hlásit dvoučlenné až čtyřčlenné týmy," uvedl dále pořadatel.

Pokud s registrací nebudete váhat, můžete získat tričko. "V ceně startovného je pro prvních sto registrovaných běžců  také originální tričko Pivní běh," prozradil Tomáš Sladký.

foto: QAP.CZ Pivní běh 2016

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24