QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ochlazení přinese sněžení i smíšené srážky. Slunečné oblohy se nedočkáme

19.11.2018 7:01

Do regionu bude v dalších dnech proudit studený vzduch. Po sněhových srážkách na začátku týdne se ale musíme připravit spíš na déšť nebo mrholení. 

nebe QAP FOTO

V pondělí bude zataženo až oblačno. Zpočátku místy, odpoledne a večer se bude ojediněle slabé sněžení, v nížinách půjde o smíšené srážky. Teploty se dostanou maximálně na 4 stupně. Velmi podobné to bude i během úterý. V noci navíc klesnou teploty až k -4 stupňům a dál se bude vyskytovat náledí.

Středa i čtvrtek budou ve znamení opět zatažené až oblačné oblohy. Počítat musíme i se slabým deštěm. V noci naměříme +2 až -2 stupně, přes den 1 až 5 stupňů.

Pátek přinese zataženo nízkou oblačností a ojediněle mrholení. To by mohlo být i mrznoucí. Na horách by už ale opět mělo být i polojasno. V noci klesnou teploty mezi +2 až -2 stupně, přes den vystoupí mezi 1 až 5.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, zpočátku ojediněle mrholení, postupně místy déšť. Místy mlhy, i mrznoucí. Zpočátku na horách místy, jinde jen ojediněle polojasno. Nejnižší noční teploty +3 až -2 °C. Nejvyšší denní teploty 1 až 6 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24