QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Ochránci zvířat chystají tradiční nadílku pod Chlumem

24.12.2019 7:15

Účastníci tradiční akce Chlumonoš aneb Vánoce a vánoční stromeček pod Chlumem se jako vždy na Boží hod vydají do potemnělého lesa. Na děti budou čekat pod stromkem dárky.

Chlumonoš 2016 (9)

Chlumonoš aneb Vánoce a vánoční stromeček pod Chlumem se uskuteční v tradičním termínu 25. prosince. Účastníci si dají v 17 hodin sraz v Záchranné stanici živočichů na Zábělské třídě v Plzni na Doubravce.

"Pak se všichni společně vydáme ze záchranné stanice do nedalekého lesa pod Chlum. Stezka povede cestou mezi poli, mimo doprav až na hranici lesa a pak samotným lesem. Délka trasy a její náročnost zůstává stejná jako loni, tedy jeden až jeden a půl kilometru,“ sděluje za organizátory akce Karel Makoň.

Chybět nebude ani oblíbená nadílka. "Hned na startu budou mít účastníci možnost předat nenápadně dárek pro své dítě i dospělé našim kolegům, kteří zajistí jeho umístění do lesa pod stromeček. Dárek by měl být viditelně označený jménem a příjmením. Doporučujeme zvolit pouze jeden dárek a raději tematický a menší,“ uzavírá Karel Makoň.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24