QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Očkování neregistrovaných v nemocnici Privamed pokračuje

02.08.2021 20:20

V minulých dvou týdnech v nemocnici Privamed v Plzni vždy v pátek očkovali neregistrované zájemce o očkování, zájem byl poměrně velký.  Nemocnice bude v očkování neregistrovaných pokračovat.

drive in ockování privamed (1)

23. července naočkovali  v Privamedu 128 dávek a 30. července 152 neregistrovaných zájemců.

"Vzhledem k přetrvávajícímu zájmu jsme se rozhodli pokračovat v tomto trendu ještě celý srpen a to každý pátek vždy od 8-14 hodin. Klienti, kteří mají zájem o očkování proti COVID-19 vakcínou Pfizer mohou přijít do našeho drive-in očkovacího centra, kde naočkujeme jak pěší, tak přijíždějící vozem. S sebou potřebují mít jen kartičku zdravotní pojišťovny a průkaz totožnosti," uvedla Eva Milerová, tisková mluvčí nemocnice Privamed.

Certifikát o očkování najdete ke stažení zde.

Očkovací centrum v Privamedu funguje na tzv. drive-in systému, očkují zde jak příchozí, tak osoby přijíždějící autem.

Místo je průjezdné. Příjezd k očkovacímu centru je odbočením těsně za autobusovou zastávkou kolem novostavby přes novou závoru u zelené buňky na nově vzniklém parkovišti, výjezd pouze spodním parkovištěm dle navigace, závora se otevírá automaticky, když před ní zastavíte.

Evidence čekatelů na očkování probíhá v buňkách na parkovišti, a to jak pro příchozí pěší, tak i pro přijíždějící vozem. Pro pěší proběhne očkování přímo v buňce, pro přijíždějící autem je možné očkovat přímo ve voze, následně je nutno v prostorách parkoviště setrvat 30 minut pro případ reakce po očkování. Přijíždějící mohou čekat v autě, pro příchozí je připraveno sezení v klidové zóně pod stanem.

 

Foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24