QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Okrsková strážnice v Liticích má nové zázemí – FOTKY

25.01.2020 10:00

Novou služební místost má k dispozici okrsková strážnice, která dohlíží na pořádek v plzeňských Liticích. Do budoucna se uzvažuje o zavedení úředních hodin.

1
123

Služební místnost pro městskou policistku zřídil obvod Plzeň 6 Litice v budově  místní hasičské zbrojnice. Do budoucna se  také uvažuje o zavedení úředních hodin. Obyvatelé Litic by tak mohli brzy za svou okrskovou strážnicí přijít s podněty, požadavky, stížnostmi nebo kvůli vyřízení svého přestupku.

 „Jsem rád, že se dohoda mezi námi, jako městským obvodem a městskou policií podařila rychle a tenhle nápad a řešení uvítaly kladně obě strany. Poskytli  jsme tak prostory v naší hasičské zbrojnici  jako zázemí pro strážnici, která  se po Liticích pohybuje a stará se o bezpečnost našich občanů. Chtěl bych vyzdvihnout  perfektní spolupráci a jednání se zástupci obvodní služebny Plzeň-Bory. Každé opatření, které vede ke zvýšení bezpečnosti obyvatel na našem obvodu je pro nás přínosem,“ uvedl místostarosta městského obvodu Plzeň 6 Michal Hausner.

Městská policistka už v těchto dnech převzala od zástupců obvodu klíče od nových prostor. 

FOTO: MP Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24