QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Onanista v aleji "Kilometrovky". Pohoršená žena tuto informaci sdělila strážníkům

24.09.2020 19:05

Pohoršená žena upozornila na možného onanistu v aleji "Kilometrovky" v Plzni. Strážníci Městské policie Plzeň Lochotín byli vysláni toto telefonní oznámení ověřit. 

DSC04888
Onanující muž

Žena kolem 12:45 dne 24. září telefonicky upozornila na muže, který se měl údajně podle všeho obnažovat v aleji "Kilometrovky" v Plzni.

Hlídka Městské policie Plzeň Lochotín byla pověřena tuto událost prověřit.  "Dle uvedeného popisu strážníci nalezli muže odpovídajícího popisu, který se před nimi i podivně choval.  Snažil se před hlídkou ukrýt mezi stromy a viditelně měl ztopořený pohlavní orgán," uvedla mluvčí Městské policie Plzeň Andrea Vlčková. 

Muž byl cizinec, ročník 1983, který měl povolený pobyt v ČR. 

Andrea Vlčková dodala: "Dále hlídce MP uvedl, že do těchto míst chodí pravidelně se nadýchat čerstvého vzduchu. Poté byl dotázán, zda-li používá nějaké stimulanty či trpí nějakým onemocněním, vzhledem k jeho ztopořenému pohlavnímu orgánu, načež uvedl, že ne a nechtěl dále odpovídat."

 

Oznamovtelka strážníkům potvrdila, že se jedná o muže, kterého viděla, a rovněž strážníkům sdělila, že jej zde nevidí poprvé.

 

FOTO: ilustrační, MP Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24