QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Open air Lucie v Plzni se blíží! Máme výherce soutěže!

17.06.2019 12:30

Už 20. června proběhne v plzeňském amfiteátru na Lochotíně další z legendárních koncertů! Do Plzně na jediný open air přijíždí kapela Lucie. My máme výherce, kteří půjdou zadarmo na koncert!
 

DSC_3332

Na koncert Lucie zadarmo půjde hned šest čtenářů QAPu! Jména šťastných výherců jsou:

Hynek Kostner, Plzeň 

Lída Drhovská, Plzeň

Veronika Hořejší z Rokycan

Andrea Motlíková, Plzeň

Barbora Fraňková, Plzeň

Markéta Skálová, Plzeň

Každý z čtenářů získává 1 vstupenku na koncert. Vstupenky si vyzvedněte po předchozí telefonické dohodě na telefonním čísle 602 654 351 na adrese Zikmunda Wintra 21B, II. patro - v redakci QAP.CZ, a to nejpozději do čtvrtka 20. června do 15:00 hodin. Nevyzvednuté vstupenky propadají.

 

Legendární česká kapela Lucie vyráží na turné k aktuálnímu albu EvoLucie a nevynechá ani slavný plzeňský amfiteátr. Tady odehraje 20. června (od 18:30, vstup od 17:00 hodin) jediný open air v Čechách. Na podzim pak vystoupí Lucie v halách v Hradci Králové, Liberci, Ústí nad Labem, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Jihlavě, Znojmě, Zlíně, Olomouci nebo Třinci.

Lucie slibuje pro koncert na plzeňském amfíku velkou show, obrovskou stage, kromě známých hitovek zazní i písně z posledního alba EvoLucie. Album, které vyšlo v roce 2018, vydala kapela po dlouhých 16 letech. Na desce kapela pracovala od roku 2017.

Lucie se netají tím, že plzeňský amfiteátr je její oblíbený prostor. Hrála tady už několikrát. V prvních letech se dokonce dařilo plzeňský amfiteátr vyprodávat a fanoušci na první koncerty v Plzni pod širým nebem stále vzpomínají. Tehdy byla kapacita amfiteátru ještě o několik tisícovek vyšší, než je tomu dnes po rekonstrukci celého areálu.

Koncert v Plzni zatím není vyprodaný. Lístky jsou stále ještě v prodeji.

FOTO z koncertu Lucie na amfiteátru v Plzni v roce 2016


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24