QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilý muž v Třemošné ohrožoval své okolí, musela zasahovat policie

05.10.2020 19:00

Policisté museli zasahovat v neděli 4. října 2020 v Třemošné. Opilý dvaačtyřicetiletý muž zde ohrožoval své okolí agresivním chováním, hlasitých křikem a nekoordinovatelnými pohyby.

Návrh bez názvu-4

Celá akce probíhala na severu Plzeňska. "Třemošenští policisté vyjížděli v neděli, asi dvanáct minut po třinácté hodině na oznámení ženy, která jim řekla, že před jejím domem se pohybuje muž, který svým chováním budí veřejné pohoršení," říká policejní mluvčí Ivana Jelínková.  "Po příjezdu na místo policisté nikoho nenašli ani před bytovou jednotkou ženy, ani nikde v okolí, a tak odjeli," dodává policejní mluvčí Jelínková.

Muž se však na místo vrátil asi o hodinu později a opět křičel, válel se po zemi a byl opilý, čímž budil veřejné pohoršení. Vzhledem ke své opilosti se muž choval agresivně, nekoordinoval své pohyby a stále něco vykřikoval.

Policisté muže na místě ztotožnili jako dvaačtyřicetiletého muže z Třemošné a v rámci kontroly s ním provedli zkoušku na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu, která byla pozitivní a dosahovala 3,2 promile. Jelikož muž svým jednáním ohrožoval svůj život a zdraví, tak ho policisté zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Celý případ poté zadokumentovali jako přestupek proti veřejnému pořádku, za který muži hrozí pokuta. 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24