QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilý řidič boural v Křimicích, nadýchal téměř 3 promile - FOTKY

31.08.2021 8:13     31.08.2021 18:26

Vážná nehoda se stala v pondělí kolem desáté hodiny večer v Plzni Křimicích u hotelu York. V úterý ráno se stala nehoda na Karlovarské třídě, tam havarovalo nákladní a osobní auto.

nocni nehoda_plzen_foto HZSP_2 nocni nehoda_plzen_foto HZSP_2
nocni nehoda_plzen_foto HZSP_2nocni nehoda_plzen_krimice _foto HZSPnocni nehoda_plzen_naraz do zdi_ foto HZSPnocni nehoda_plzen_foto HZSPnehoda Karlovarská OA _NA foto QAP (1)nehoda Karlovarská OA _NA foto QAP (2)nehoda Karlovarská OA _NA foto QAP (3)nehoda Karlovarská OA _NA foto QAP (4)nehoda OA do zdi plzen krimice _foto PCRnehoda OA do zdi plzen krimice _foto PCR_1

K havárii osobního vozidla došlo v pondělí 30. srpna večer kolem 22. hodiny na hlavním tahu v Křimicích. Auto vylétlo ze silnice a narazilo do betonového zátarasu a do zdi u hotelu. Řidič byl silně opilý, navíc bez řidičáku.

"Jednu osobu si převzala ZZS. Zajistili jsme místo nehody a provedli protipožární opatření. K požáru vozidla nedošlo," uvedl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

"Muže, cizince ročník narození 1977 záchranná služba transportovala s lehkým zraněním a v silně podnapilém stavu na urgentní příjem FN Plzeň," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Muž nadýchal téměř tři promile. "44letý řidič vozidla značky VW Golf nezvládl řízení a ve vysoké rychlosti narazil do silničních betonových zábran. Tím jeho jízda ovšem neskončila. Automobil pokračoval v jízdě a porazil dopravní značení. Zastavil se až o betonovou zeď. Dechová zkouška na alkohol ukázala policistům pozitivní výsledek 2,8 promile. Navíc cizinec řídil i přes platný zákaz řízení motorových vozidel," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová. 

V úterý 31. srpna ráno se odstraňovala nehoda na Karlovarské třídě. Tady se kolem osmé hodiny střetlo osobní auto s nákladním. Auta blokovaly dva pruhy, jeden pruh byl průjezdný.

foto: HZSPK a QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24