Opravy na Klatovské komplikují dopravu. Jaká je aktuální situace? – FOTKY

16.08.2022 10:01

Rozsáhlé práce na poškozených úsecích kolejiště v Plzni byly zahájeny 1. července. Jaká uzavírka aktuálně komplikuje dopravu na Klatovské? Naleznete v článku.

Klatovská opravy_QAP (18)
Klatovská opravy_QAP (18)Klatovská opravy_QAP (19)Klatovská opravy_QAP (3)Klatovská opravy_QAP (1)Klatovská opravy_QAP (5)Klatovská opravy_QAP (2)Klatovská opravy_QAP (7)Klatovská opravy_QAP (6)Klatovská opravy_QAP (9)Klatovská opravy_QAP (4)Klatovská opravy_QAP (8)Klatovská opravy_QAP (10)Klatovská opravy_QAP (11)Klatovská opravy_QAP (13)Klatovská opravy_QAP (12)Klatovská opravy_QAP (14)Klatovská opravy_QAP (15)Klatovská opravy_QAP (16)Klatovská opravy_QAP (17)

Aktuálně komplikuje dopravu oprava tramvajové trati na křížení ulic Klatovská, Dobrovského a V Bezovce. Pokud tedy jedete z Bezovky na Dobrovského, neprojedete. Také z Klatovské nelze ze směru Bory odbočit do Bezovky a směrem na Bory odbočit do Dobrovského.

Opravy by zde měly podle původního plánu být od 13. do 31. srpna. S uzavírkou přejezdu Dobrovského jsou dotčené linky MHD č. 16, 22 odkloněny přes Chodské náměstí a křižovatku Belánka. O odklonu MHD jsme informovali detailně zde.

Na řešené křižovatce jsou zrušené přechody pro chodce, jeden náhradní je umístěný směrem k Chodskému náměstí. Chodcům ale komplikuje cestu i oprava na chodníku – plánovaná oprava, přeložka na zařízení distribuční soustavy plynu. Ta si v této části Klatovské vyžádala i odstávku plynu od 10. do 17. srpna.

Klatovská je v několika úsecích svedena do jednoho jízdního pruhu, což zejména v odpoledních hodinách komplikuje dopravu. Detailní informace ohledně stavby za více než 48 milionů korun na Klatovské naleznete zde.

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24