QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opravy na mostu generála Pattona začaly, přidá se omezení na Karlovarské - FOTKY

21.11.2019 12:29

Provoz na hlavním tahu ze Severního Předměstí do centra Plzně od čtvrtka ovlivňuje omezení na mostu generála Pattona. V pátek se začne i s opravami na Karlovarské ve stejném směru.

foto-qap-cz (4)
foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (6)

Řidiče čekají v těchto dnech v Plzni komplikace při jízdě z Lochotína. Ve čtvrtek začaly opravy na mostu generála Pattona směrem do centra, v pátek se k tomu přidá i omezení na Karlovarské ve stejném směru jízdy.

Na nedávno kompletně zrekonstruovaném mostu se objevily propadliny v předmostí směrem od Severního Předměstí.  "Ve dnech 21. - 22.11. bude omezena doprava na mostu generála Pattona. Důvodem je oprava lokálního poškození vozovky v rámci reklamačního řízení. Po dobu provádění nutných stavebních prací bude provoz v příslušném úseku sveden jen do jednoho jízdního pruhu," informovalo Ředitelství silnic a dálnic.

Rozsáhlá rekonstrukce mostu generála Pattona odstartovala v květnu roku 2017, oficiálního zprovoznění se most dočkal v listopadu loňského roku. Obří opravy vyšly kompletně na 138 milionů bez DPH.

Od pátku zkomplikuje cestu z Lochotína do centra města omezení také na Karlovarské...

Už od pátku budou muset řidiči počítat cestou z Lochotína, Vinic, Košutky i Sylvánu směrem do centra také s omezením na Karlovarské, kde odstartují opravy komunikace u křižovatky s Lidickou ulicí. Opravy budou rozdělené do etap a potrvají až do 27. listopadu. Souběh s opravami na mostu se naštěstí dotkne jen jednoho dne.

V první etapě dojde na Karlovarské na uzavírku vnějšího jízdního pruhu pro přímý směr jízdy do centra v prostoru před křižovatkou s Lidickou ulicí. Ve druhé etapě se pak práce přesunou do prostředního jízdního pruhu směrem do centra.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24