Osmdesátiletý muž naboural do stromu. Letěl pro něj vrtulník - FOTKY

26.12.2018 16:27     26.12.2018 22:07

Výjezd záchranářů letecké záchranné služby si na svatého Štěpána vyžádala nehoda, při které osmdesátiletý muž narazil do stromu. Událost se stala na jižním Plzeňsku.

nehoda
nehodanehoda2

Dopravní nehoda se stala 26. prosince odpoledne v okrese Plzeň-jih. Osobní auto narazilo do stromu na hlavním tahu z Plzně na Klatovy u Chlumčan na Vysoké směrem na Přeštice. Muž nezvládl řízení zřejmě kvůli svému zdravotnímu stavu.

Osmdesátiletého muže museli záchranné složky po nárazu z vozu vyprošťovat. Následně byl řidič dle mluvčí záchranářů Veroniky Albrechtové transportovan při vědomí na Urgentní příjem FN Lochotín.

"Řidič pravděpodobně vlivem zdravotního stavu vjel mimo pozemní komunikaci a havaroval," uvedla k nehodě mluvčí policie Hana Rubášová. "Dechová zkouška nebyla vzhledem k převozu muže provedena na místě. Je vyžádán odběr krve," dodala Hana Rubášová s tím, že místo je s opatrností průjezdné.

Na druhý svátek vánoční vzlétl vrtulník záchranné služby také v případě postřeleného muže při honu, o kterém jsme přinesli podrobnosti zde.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24