QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Osmnáctiletá řidička neodhadla své řidičské schopnosti - FOTO

07.09.2020 14:34

K dopravní nehodě došlo v neděli 6. září v 16:15 hodin na silnici III. třídy č. 1859 mezi obcemi Kanice a Únějovice na Domažlicku. Mladá řidička zde narazila do silážní jámy.

kanice1

Osmnáctiletá řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy, dostala s vozidlem smyk a narazila tak do silážní jámy. "Řidička osobního automobilu značky Peugeot 206 jedoucí ve směru od obce Kanice na obec Únějovice nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které je možné předvídat. Při projíždění pravotočivé zatáčky dostala na vozovce s vozidlem smyk, vjela na pravý okraj komunikace a následně vyjela vlevo mimo komunikaci, kde narazila do oplocení silážní jámy a s vozidlem havarovala," popsala tisková mluvčí policie Dagmar Brožová.

kanicePři dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, příjezd lékařské pomoci na místo dopravní nehody nežádala. Alkohol byl u řidičky vyloučen provedenou dechovou zkouškou.

Ve vozidle se na místě spolujezdce nacházel třiadvacetiletý muž, který vyvázl bez zranění.

Na osobním automobilu Peugeot 206 byla škoda vyčíslena na 30 tisíc korun, na svršku silničního příkopu vznikla škoda 2 tisíce korun a na oplocení silážní jámy vznikla škoda 15 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24