QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Osvojili si cizí platební kartu, za jeden den s ní desetkrát zaplatili - FOTKY

12.11.2020 19:10

Policisté žádají o spolupráci občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na fotografii z kamerového záznamu, aby neprodleně informovali policisty.

Rokycany
RokycanyRokycany1Rokycany3Rokycany2

Policisté Obvodního oddělení Rokycany prověřují podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Osoby zachycené na snímcích si osvojili cizí platební kartu a využívali ji k vlastním nákupům. "V jedné z rokycanských ulic si dosud neznámý pachatel(é) 21. října  přisvojil(i) platební kartu, kterou poškozená ztratila. Následně pachatelé stihli během hodiny a půl platební kartou celkem desetkrát zaplatit v prodejnách potravin a drogerie na území města Rokycany," uvedla mlluvčí policie Hana Kroftová.

V rámci objasňování události se policistům podařilo získat i kamerový záznam, který zachycuje podezřelé osoby. Fotografie z kamerového záznamu si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na fotografii z kamerového záznamu, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24