Otužilci se sešli na Ostrově v Příchovicích, byl mezi nimi i Pavel Nový - FOTKY

02.02.2019 16:58

Otužilci si dali v sobotu 2. února odpoledne dostaveníčko na jižním Plzeňsku, a to na příchovickém Ostrově. Za sledování velkého množství lidí se ponořili do ledové Úhlavy.

otužilci příchovice (7)
otužilci příchovice (1)otužilci příchovice (3)otužilci příchovice (2)otužilci příchovice (4)otužilci příchovice (5)otužilci příchovice (6)otužilci příchovice (7)otužilci příchovice (8)otužilci příchovice (9)otužilci příchovice (10)otužilci příchovice (11)otužilci příchovice (12)otužilci příchovice (13)otužilci příchovice (14)otužilci příchovice (15)otužilci příchovice (16)otužilci příchovice (17)pavel nový

Sraz otužilců na Ostrově v Příchovicích si nenechal ujít ani herec Pavel Nový. Ten spolu s ostatními pokořil ledovou Úhlavu, i když pro otužilce voda s teplotou jen jeden stupeň pod nulou zas tak ledová není. Teplota vzduchu se v tu chvíli pohybovala 4 oC nad nulou.

Sraz otužilců v Příchovicích je již tradiční akcí. Letos ale bylo hodně příznivé počasí. Například v lednu v v roce 2017 při koupání otužilců v Příchovicích mrzlo až praštilo. A tak jim museli led vysekávat, ten byl v tu dobu až 14 cm silný.

foto: Milan Janoch

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24