QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pachatelé přepadení herny dopadeni! Dva muži těžce zranili obsluhu – FOTKY, VIDEO

13.08.2020 13:24

Dva maskovaní agresoři se sekyrou a dřevem v rukou zaútočili na obsluhu herny na Domažlicku. Muži za přepážkou způsobili život ohrožující těžké poranění hlavy.

2
21

Policie hlásí dopadení obou pachatelů. Jedná se o teprve 18letého mladíka z Domažlicka a 34letého muže z Kralovicka. Oba už jsou ve vazbě.

"Oba muži vešli 23. července 2020 po půl druhé v noci do jedné herny v Holýšově. Hlavy měli zakryté textílií a v rukách sekeru a dřevo. Za přepážkou byl 38letý zaměstnanec provozovny, kterého opakovaně udeřili do hlavy a způsobili mu život ohrožující těžké poranění hlavy.  Ihned poté prohledali jeho oblečení a hernu, odnesli si finanční hotovost a utekli. Zraněný zaměstnanec musel podstoupit neodkladnou operaci a hospitalizaci,“ sděluje policejní mluvčí Martina Korandová.

Policisté ohledali místo činu, zajistili kamerové záznamy a propátrávali okolí. "Při pátrací akci policisté z obvodního oddělení Holýšov nalezli vyrobené kukly a další důkazní materiál. Kriminalisté intenzivně prověřovali veškeré okolnosti, prováděli výslechy a vyžádali si znalecké posudky. Na základě všech výsledků pojali podezření právě na tyto dva muže a dne 12. srpna 2020 ráno je zadrželi. Mladšího na jedné ubytovně v Holýšově a druhého v Kralovicích. Po provedení potřebných úkonů proběhly výslechy a oba se  k činu doznali,“ dodává mluvčí.

FOTO, VIDEO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24