Pátek ve znamení nehod! Zasahovat musel také vrtulník - FOTKY

15.02.2019 7:46     15.02.2019 8:03

Páteční ráno bylo na silnicích v regionu ve znamení nehod. Na Tachovsku musela být kvůli vážné nehodě dokonce uzavřená silnice, v Plzni pro změnu srazilo auto ženu.

1
12

Všechny složky integrovaného záchranného systému musely od pátečního rána vyjíždět už k několika nehodám. Ve dvou případech šlo přitom o vážné nehody.

"Na Tachovku došlo dnes krátce před 6 hodinou ranní k dopravní nehodě tří osobních aut. Na kruhovém objezdu Bor - Nová Hospoda u areálu IDEAL. Přesná příčina, průběh a zavinění nehoy je předmětem následného šetření tachovských dopravních policistů. Komunikace byla v úseku zcela uzavřena," řekla k nehodě mluvčí policie Iveta Kořínková.

Na místě musel přistávat také vrtulník. "Z místa transportujeme muže, ročník 1992 s těžkým úrazem hlavy a zajištěnými dýchacími cestami leteckou cestou na urgentní příjem. Ženy, ročník 1984 a ročník 1983, s lehčími zraněními při vědomí do Stodské nemocnice," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Bouralo se také v Plzni a i tady došlo k vážné nehoda. Na Klatovské srazilo auto mladou ženu. "Žena byla převezena s těžkým zraněním při vědomí na urgentní příjem FN Plzeň," dodal Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

Hned v časných ranních hodinách museli zasahovat hasiči v Bolevci (viz foto). "Před šestou hodinou ráno jsme vyjeli k vyproštění osobního vozidla z kolejiště tramvaje číslo 1 na křižovatce Plaská - Okounova," potvrdil m luvčí hasičů Petr Poncar.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24