Pes se procházel po parapetu okna! Na místo museli vyjet strážníci - FOTO

23.07.2019 12:03

Hodně nevšední scéna byla k vidění v Jablonského ulici na Slovanech v Plzni. Po paraptu okna ve druhém patře se procházel pes. Vyděšený svědek volal na místo strážníky!

vlčák

Strážníci městské policie v Plzni mají se zvířaty, jejich odchyty nebo záchranou bohaté zkušenosti. Ovšem tentokrát mají na kontě výjezd k případu, který si nejspíš budou hodně dlouho pamatovat.

Na tísňovou linku městské policie se obrátil vyděšený svědek s tím, že na parapetu bytu jednoho z domů v Jablonského ulici se prochází pes.

"Německý ovčák se pohyboval po úzkém parapetu ve druhém nadzemním patře. Oznamovatel, který událost na linku 156 ohlásil, měl obavu, aby zvíře nespadlo dolů na dlažbu. Na místo vyslaná hlídka zjistila, že majitelka bytu není doma a snažila se jí proto dohledat," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Majitelku "psího kaskadéra" se nakonec podařilo dohledat. Na místo dorazil správce domu a zavolal jí. Záchrana zvířete tak dopadla šťastně. "Majitelka se zhruba do 10 minut nato dostavila a psa si zajistila," uzavírá mluvčí městské policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24