QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ples, maškarní i výstava! Tachovsko opět ožívá akcemi

14.02.2018 10:49

Tachovsko také v tomto týdnu ožije hned několika společenskými akcemi. Chcete vyrazit na ples nebo maškarní? Podívejte se na tipy na nadcházející dny...

DSC_8664s

Město chystá ples

Černošín - V sobotu 17. února se bude v černošínském sále Motorestu Vlčák konat Městský ples. K tanci i poslechu zahraje Amati band, v plánu je dámská volenka. Začátek je ve 20 hodin, předrodej vstupenek je v černošínském muzeu.

Křehká krása z annínského údolí

Černošín - V neděli 18 února se od 16 hodin v černošínském muzeu bude konat beseda o historii i současnosti práce českých sklářů z okolí Annína. Přednášet bude anníský rodák, průvodce a novinář Lukáš Milota. Návštěvníci se dozví mnoho, uvidí také přímo na místě výrobu perlí, během přednášky budou i promítány krátké dokumenty o sklárnách. Počet míst je omezen, proto přijďte včas!

Maškarní karneval ve Svojšíně

Svojšín - Dětský maškarní karneval se bude konat v sobotu 17. února ve Svojšíně v areálu tamní bývalé mateřské školky. Začátek je od 14 hodin.

Diskopárty ve Stříbře

Stříbro - Umakart a Hallogen - velká diskopárty se bude konat v sobotu 17. února od 20 hodin ve stříbrském kulturním domě.

Stříbrští muzikanti se chystají hrát v plezeňském muzeu

Plzeň - Hudební matiné žáků ZUŠ Stříbro se bude konat dne 18. února v prostoru Západočeského muzea v Plzni od 11 hodin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24