QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ples Plzeňského kraje se blíží! Vstupenky jsou v prodeji

22.01.2019 9:01

Začátek roku je tradičně ve znamení plesů. Chybět nebude ani ples Plzeňského kraje. Jako tradičně se odehraje v Parkhotelu v Plzni na Borech. Vstupenky jsou stále k mání.

DSC_4309

Plesová sezóna je v plném proudu. XVI. reprezentační ples Plzeňského kraje se chystá na 2. února, proběhne v Parkhotelu v Plzni na Borech. Vstupenky jsou stále v prodeji.

Večerem budou provázet Martina Kociánová a Petr Rychlý. Začátek plesu je v 19:30 a vstupenky zakoupíte v síti Ticket Art, www.ticket-art.cz. Cena vstupenek je od 250 do 550 korun.

O hlavní hudební program se postará Big Band Felixe Slováčka. Návštěvníci se mohou těšit na sedmnáct hráčů, kteří mají klasické bigbandové obsazení: 4 trumpety, 4 trombony, 5 saxofonů, kytara, baskytara, bicí a klavír. V čele orchestru stojí od roku 1983 jako šéfdirigent Felix Slováček.

"Ani tento ročník reprezentačního plesu neztratí charitativní podtext. I tentokrát budou předány šeky s finančním darem hendikepovaným a těm, kterým jejich hendikep neumožní zapojení do běžného způsobu každodenního života," říká Eva Mertlová z krajského úřadu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24