QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň je plná puků! Začíná soutěž k 90 letům ledního hokeje v Plzni

11.01.2019 7:58

Lední hokej v Plzni slaví v letošním roce 90 let. Klub HC Škoda Plzeň připravil speciální soutěž a do ulic Plzně doslova rozházel puky. Začíná hon na modrobílé puky!

min_https

Úctyhodných 90 let ledního hokeje v Plzni se bude slavit ve velkém. Ve znamení oslav proběhne utkání indiánů s brněnskou Kometou 1. února. Kvůli tomuto utkání i kvůli výročí se připravují speciální retrodresy. Krom toho ovšem klub HC Škoda Plzeň spouští od pátku 11. ledna mimořádnou soutěž.

"V období od 11. do 31. ledna umístíme 90 očíslovaných puků po celé Plzni. Kde budou? Nápovědy hledejte na facebooku HC Škoda Plzeň. Až najdete puk, vyfoťte se s ním tak, aby bylo viditelné číslo. Pak pošlete fotografii na e-mail soutez90@hcplzen1929.cz Do e-mailu uveďte vaše jméno, příjmení a telefonní číslo," informuje klub HC Škoda Plzeň. Fotografie mají nálezci posílat okamžitě.

Ze soutěže vzejdou celkem tři vítězové. "Jedním ze tří výherců bude soutěžící, který nasbírá nejvíce puků. Dalším výhercem bude vylosovaný soutěžící ze všech a výhru získá i soutěžící, který najde puk s číslem 90," upozorňuje klub.

Vyhlášení výherců proběhne právě v rámci speciálního utkání s Brnem 1. února, které se bude hrát v retrodresech. Právě takový retrodres výherci získají také, každý výherce si navíc užije i jeden extraligový zápas ve VIP prostoru s legendou plzeňského hokeje i s vlastním doprovodem. 

FOTO: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24