QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň ovládne bezpečnostní opatření kvůli fotbalu! Do akce půjdou desítky strážníků

19.07.2019 13:01

Viktorku čeká na začátku příštího týdne ostře sledovaný zápas v bojích o Ligu mistrů. S předstihem se na utkání připravuje městská policie. Připravila bezpečnostní opatření.

IMG_9152[1]

Fotbalová Viktorka už v příštím týdnu nastoupí do utkání s Olympiakos pireus. Duel, ve kterém zahájí cestu do Ligy mistrů, je na programu v úterý 23. července. V souvislosti s fotbalem Plzeň opět ovládnou policejní manévry. S předstihem se na fotbalovou událost připravuje městská policie.

Do bezpečnostního opatření se zapojí desítky strážníků. "Hlavním úkolem je zejména zajištění bezpečnosti osob, majetku a veřejného pořádku. Při bezpečnostním opatření budou strážníci spolupracovat s policisty a uvnitř stadionu s členy pořadatelské služby. Dohled nad fanoušky bude vykonávat přes šest desítek strážníků, včetně Pořádkové jednotky Městské policie Plzeň a dvou psovodů," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Už s předstihem je také jasné, že komplikace budou is dopravou. Také v tomto ohledu budou strážníci v pohotovosti. "Žádáme všechny ty, kteří dorazí na utkání vozidlem, aby bez výhrad respektovali dopravní značení a pokyny strážníků a policistů zejména při parkování. Upozorňujeme zároveň na možné dopravní komplikace v okolí stadionu v době kolem 17. hodiny a po skončení fotbalového utkání," dodává mluvčí strážníků.

Na zápas se ve velkém připravuje také Policie ČR. Podrobnosti k bezoečnostnímu opatření zveřejní na začátku příštího týdne.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24