Plzeň po boji s Kometou bere bod, nájezdy ovládli hosté

25.09.2021 7:46

V základní hrací době viděli fanoušci přestřelku, ze které vzešlo deset gólů. O vítězi utkání se rozhodovalo v nájezdech, kde byli úspěšnější hosté z Brna.

Plzeň x Olomouc_HC Škoda

Napětí až do poslední chvíle. Takové bylo utkání mezi Plzní a Kometou Brno. Rozhodnou nakonec musely nájezdy. V nich se našel jeden úspěšný střelec a tím byl Luboš Horký. Plzeň tak doslova ztratila dva body, do tabulky si zapisuje pouze jeden bod.

I trenér Plzně Miloš Říha neskrýval po zápase smutek. Hráče sice pochválil za napravení některých chyb z minulých zápasů, kritizoval však jiné nedostatky. „Jak jsem říkal po minulém zápase, že se nám nedaří v zápasech ve skóre odskočit, tak to se dnes povedlo, nicméně je to jen dílčí úspěch. Zlomový bod v utkání byla asi naše tyč při oslabení, mohli jsme odskočit na 5:1, místo toho jsme záhy dostali dva laciné góly, které absolutně změnily ráz utkání. Ve třetí třetině naší hře chyběla mezihra, nedostávali jsme kotouče do útočného pásma, hra byla rozhárána a výsledkem byly další dvě branky. Já mám pocit, že nám do brány snad spadne úplně všechno. 35 minut hry dnes bylo super, třetí třetina již byla špatná. Štěstí nás dostalo do prodloužení, za tu práci si kluci minimálně bod zasloužili. Je to škoda, dneska to jsou ztracené dva body.“

Foto: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24