QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň pořádá znovu zájezd do předvánočního Regensburgu

14.11.2017 15:03

Zájezd na vánoční trhy do Regensburgu pořádá město Plzeň v posledních letech už pravidelně a vždy je o to velký zájem. Očekává se i letos. O jízdenky se strhne boj.

131107_Regensburg_vanocni_trhy

Zájezd do německého Regensburgu je letos na programu 9. a 16. prosince. V každém termínu budou zájemcům k dispozici dva autobusy. Prodej jízdenek a místenek spustí Turistické informační centrum města Plzně v pondělí 20. listopadu od 9 hodin.

Maximální počet jízdenek, které je možné si objednat i přes portál Plzeňské vstupenky, jsou dvě jízdenky pro dospělé a dvě pro děti na jednu osobu. "Rezervace je platná pouze jeden den. Jízdenku a místenku si pak v době platnosti rezervace vyzvedne a zaplatí v infocentru. Vstupenky si může zájemce pořídit také osobně v infocentru, kde si přímo zakoupí jízdenku s místenkou. Cena je pro dospělého 150 korun, pro dítě do 15 let 50 korun," informuje magistrát.

V rámci zájezdu bude na programu komentovaná prohlídka historického centra města s českým výkladem. Odjezd do Regensburgu bude v 9 hodin z parkoviště Na Rychtářce, z Regensburgu se bude odjíždět v 17 hodin.

FOTO: www.plzen.eu, ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24