Plzeň spolu s fakultní nemocnicí vyzývají: Pomáháme Vám, pomozte Vy i nám

20.10.2020 18:42

Plzeň společně s fakultní nemocnicí spouští kampaň s heslem "Pomáháme Vám, pomozte Vy i nám". Kampaň cílí na zájemce, kteří chtějí pomoci plzeňským sociálním službám, nebo nemocnici.

nemocnice L

"Chcete se zapojit tam, kde je vašich rukou v těchto dnech nejvíce zapotřebí? Rádi byste pomohli plzeňským sociálním službám nebo FN Plzeň? Pak potřebujeme právě vás! Pokud je vám více jak 18 let, máte ukončené alespoň základní vzdělání, jste bezúhonní a můžete prohlásit, že jste se nesetkali s nákazou covid-19, pak neváhejte a dejte nám o sobě vědět,“ vyzval primátor města Plzně Martin Baxa. 

 „V této vypjaté době jsou nároky na zdravotníky opravdu veliké. Řada lidí pracuje na úkor svého soukromí, velká skupina lidí je v pracovní neschopnosti vlivem koronavirové nákazy. Tento pandemický podzim je pro celou nemocnici velmi náročný a pokud to naše provozy umožní, v případě nabídky rádi pomocníky z řad veřejnosti využijeme. Solidarita je pro náš národ pověstná a jsem moc hrdý na to, že Plzeňáci mají srdce na pravém místě. Velké díky,“ uvedl ředitel Fakultní nemocnice Plzeň Václav Šimánek. 

 

Jak se můžete přihlásit?

Zašlete na e-mailovou adresu socialnisluzby@plzen.eu své jméno a telefon, na kterém jste k zastižení, do předmětu zprávy napište oblast, kterou preferujete: buď Pečovatel sociální služby nebo Pomocník FN Plzeň. Přidat můžete i případně svůj profesní obor, dosavadní pracovní zkušenosti a datum, od kdy budete k dispozici. 
Došlé e-maily budou zařazeny do databáze a jakmile bude potřeba obsadit vhodnou pozici pomocníkem, budte kontaktováni buď z nemocnice nebo ze sociálního zařízení podle toho, jakou oblast jste si zvolili. 

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24