QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská filharmonie vrací vstupné za zrušené koncerty

27.11.2020 17:30

Vzhledem k pokračujícím opatřením Vlády ČR během prodlouženého nouzového stavu ruší Plzeňská filharmonie další dva své koncerty. O vrácení vstupného lze požádat v místě nákupu.

filharmonie

Neuskuteční se koncert "Pulcinella - Koncertantní", plánovaný na 3. 12. 2020, a "Štědrý den - MELODRAM Beethoven a Fibich", plánovaný na 17. 12. 2020. O zrušení tradičního Novoročního gala ještě nebylo definitivně rozhodnuto, stále tedy existuje malá naděje na jeho konání. 

„Je nám moc líto, že se dlouhodobě připravované koncerty letošní sezóny opět nemohly uskutečnit. Podařilo se připravit opravdu lákavý program a některé z našich koncertů byly už dlouho dopředu vyprodány. I když nám současná situace přináší velké organizační problémy, musíme respektovat všechna omezení plynoucí z aktuální situace," říká ředitelka Plzeňské filharmonie Lenka Kavalová.

O vrácení vstupného za neuskutečněné koncerty z letošní sezóny lze požádat v místě nákupu. V případě že místo je v souvislosti koronavirovými opatřeními uzavřeno, tak přímo v sídle Plzeňské filharmonie po předchozí telefonické domluvě. Stejně tak Plzeňská filharmonie umožňuje i vrácení poměrné části předplatného na letošní sezónu, opět po telefonické domluvě ve svém sídle. O vrácení vstupného lze žádat až do konce ledna 2021.

„Stejně jako při jarním nouzovém stavu umožňujeme i nyní majitelům vstupenek na neuskutečněné koncerty jejich výměnu za koncerty nové, které filharmonie chystá v příštím roce," sdělil PR manažer Plzeňské filharmonie Pavel Bouda.

O zrušení tradičního Novoročního gala ještě nebylo definitivně rozhodnuto, stále tedy existuje malá naděje na jeho konání. O změnách bude Plzeňská filharmonie veřejnost informovat na svých webových stránkách, sociálních sítích a prostřednictvím hromadných sdělovacích prostředků.

 

Foto: Plzeňská filharmonie

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24