QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská kapela Mandrage se koncertem v únoru rozloučí se svými fanoušky

11.01.2020 17:19

Kapela Mandrage chystá v únoru na delší dobu poslední koncerty. Koncertní turné Dlouhej únor odehrají Mandrage ve velkých sálech v sedmi městech. V Plzni vystoupí 22. února!

fotokredit Lukáš Wagneter Red Bull Media House (1) - Copy
fotokredit Lukáš Wagneter Red Bull Media House (1) - Copyfotokredit Lukáš Wagneter Red Bull Media House (3) - Copyfotokredit Lukáš Wagneter Red Bull Media House (4) - Copyfotokredit Lukáš Wagneter Red Bull Media House (2) - Copy

Na turné Dlouhej únor se kapela Mandrage rozloučí se svými fanoušky. V sobotu 22. února vystoupí v Plzni.

Na delší dobu poslední koncerty chystá kapela Mandrage na únor 2020. Jak kapela sdělila svým fanouškům už před Vánoci na svých oficiálních webových stránkách, bude vzhledem k plánované pauze koncertní turné Dlouhej únor na blíže nespecifikované období posledním.

"Náš zpěvák Víťa teď prochází těžším obdobím a bude potřebovat nějaký čas a pomoc, aby ho zvládl. Jako kapela tak v tuto chvíli nejsme schopni nikomu nic slíbit. Můžeme však slíbit Víťovi, že ho neopustíme a uděláme vše pro to, aby mu bylo lépe. Protože kapelní život zdravé životosprávě dvakrát neprospívá, rozhodli jsme se s koncem února pozastavit činnost kapely Mandrage do té doby, než se dá Víťa zase do kupy a od března dál neplánujeme žádné další koncerty," uvedla kapela na svých stránkách.

Na turné, které Mandrage odehrají v Praze, Brně, Hradci Králové, Liberci, Českých Budějovicích, Plzni a Ostravě, vyrazí společně se zpěvákem Sebastianem. Koncertní šňůra navazuje na novou desku Mandrage Vidím to růžově, která vyšla v prosinci 2019.
Předprodej vstupenek probíhá přes síť Ticketstream.

FOTO: Mandrage.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24