QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská karta nabízí výhody svým držitelům při nákupu vstupenek do DJKT

06.02.2019 8:01

Návštěvníci Divadla J. K. Tyla, kteří jsou zároveň držiteli Plzeňské karty, mohou díky Věrnostnímu programu Plzeňské karty ušetřit na vstupném. Přinášíme informace, jak získat a využít výhody!

bohema

Držitelé Plzeňské karty mohou využít věrnostního programu Plzeňské karty a získat výhody při nákupu vstupenek do divadla. Slevu mohou návštěvníci divadla čerpat už od druhého nákupu!

Věrnostní program Plzeňská karta je určen návštěvníkům DJKT, kteří jsou zároveň držiteli Plzeňské karty. Držitelé Plzeňské karty mohou díky programu přednostně nakoupit vstupenky dva dny před zahájením předprodeje vstupenek DJKT. Výhoda platí pouze pro online nákup. Dalším benefitem jsou slevy při nákupu vstupenek, které lze čerpat již od druhého nákupu.

Slevy jsou:

7 – 10 vstupenek - 5 %
11 – 15 vstupenek - 8 %
16 a více vstupenek - 10 %

Pro získání výhod Věrnostního programu Plzeňská karta je nutné se předem zaregistrovat na www.djkt.eu, v záložce Věrnostní program Plzeňská karta. Po přihlášení tamtéž je věrnostní program možné využívat. Pro registraci i přihlášení je nezbytné zadat číslo Plzeňské karty. Výjimečně a po předchozí dohodě je registrace možná i v pokladně předprodeje DJKT ve Smetanových sadech v Plzni.

Věrnostní program Plzeňská karta nelze uplatnit na nákup již zlevněných vstupenek (ZTP, ZTP/P, dětská nebo jiná sleva) a na představení mimo produkci DJKT.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24