Plzeňské Hradiště čeká velká sláva! TJ Sokol slaví sté výročí, program bude nabitý

10.05.2019 7:01

TJ Sokol Plzeň - Hradiště slaví sté výročí vzniku. Hned na začátku června se tak chystají velké oslavy s hodně nabitým programem. Chybět nebude ani ohňostroj.

IMG_0532

Plovárna v Hradišti bude v sobotu 1. června dějištěm oslav 100. výročí vzniku TJ Sokol Plzeň-Hradiště. Součástí oslav bude i tradiční Dětský den a křest nové knihy HRADIŠTĚ – střípky z historie a současnosti.

Oslavy odstartuje průvod členů Sokola a zástupců jednotlivých oddílů vedený historickým hasičským vozem s koňmi. Průvod vyrazí za doprovodu živé muziky ze Slovan a od Nepomucké třídy zamíří do Hradiště.

Ve 14 hodin začnou oslavy na hlavním pódiu u Plovárny Hradiště, hudebního programu se ujmou hlavně místní hudební uskupení a kapely.

Zároveň na louce za náhonem vypukne dětský den, tradičně v režii SDH Hradiště a oddílu Kometa Pionýrské skupiny Homolka. Na děti čeká bohatý program, soutěže, ceny a také obří nafukovací skluzavka, bungee trampolína 4 v 1 a další atrakce.

"V 17 hodin odstartuje slavnostní ceremonie, při které oceníme významné členy Sokola a také lidi, kteří se zasloužili o rozvoj Hradiště. Všichni ocenění získají pamětní plakety a knihu k výročí 100 let Sokola Hradiště, která bude v rámci oslav představena,“ uvedl Jan Horny, předseda Sokolu Hradiště.

Oslavy budou pokračovat bohatým doprovodným programem, v němž nebude chybět například seskok parašutistů nebo přátelské fotbalové utkání. Po celý den bude v sokolovně probíhat výstava fotografií z historie Sokola Plzeň-Hradiště. Slavnostní den v Hradišti zakončí zhruba ve 22:30 velký ohňostroj.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24